Què oferim?La representació institucional de les empreses del metall de Tarragona davant les administracions publiques i els agents socials, amb l´objectiu de difondre la presència del nostre col-lectiu dins la provincia.

Informar, orientar i ajudar els nostres associats i col-laborar-hi per compartir experiències, coneixements i inquietuds, i aixi mantenir el nivel de prestigi del nostre sector, tant ara com en el futur.

Participar directament o per delegació a les negociacions dels convenis col-lectius provincials per a la industria sidero-metal-lúrgica i del comerç del metall, a més de disposar de una amplia informació sobre l´interpretació d´aquests convenis aclarint qualsevol dubte al moment o si fos el cas, a través de la comissió paritària.

L´establiment d´acords de col-laboració amb grans companyies per aconseguir les millors condicions econòmiques per al conjunt de les empreses associades en temes com ara telefonía, electricitat, carburants,...

La prestació d´un conjunt de serveis dissenyats a la mida de les empreses per tal de facilitar-ne la gestió empresarial a través de les diferents arees de l´entitat com son a tall d´exemple: recursos humans, qualitat, informática, legislació laboral fiscal i mercantil, cursos de formació, obtenció de subvencions...


mussara.com